Skip to main content
Durf het leven van je dromen te leven!

Ben jij klaar om te veranderen?

Ben jij klaar om te veranderen?

Ben jij klaar om te veranderen?

Ben jij klaar om te veranderen?

Ben jij klaar om te veranderen?

Wees aandachtig voor het goede, en het goede wordt beter

In 1995 ben ik gestart met mijn eigen onderneming als huidspecialist en dat heb ik laten bloeien en groeien tot een prachtig bedrijf. Gedurende de vele jaren werkzaam als huidspecialist kreeg ik dag in dag uit van alles te horen van mijn klanten. Steeds meer kwam de behoefte ze verder te willen helpen dan een doorsnee gesprekje.

Immers echte schoonheid komt van binnen. In mijn eigen leven was ”in therapie zijn” ook niet wereldvreemd. Ik heb echt van alles geprobeerd met als doel het geluk te vinden. Vele therapieën gaven inderdaad mooie resultaten en sommige deden niks.

Wie ben ik

Rise and Shine!

Wat doe ik

Jouw begeleiden naar een nieuwe start

Waar zit ik

Frans erenslaan 8, 6371 GV Landgraaf

Het geloof in jezelf is je grootste kracht!

Mijn zoektocht eindigde toen ik bij een hypnotherapeut kwam. Zij wist in nog geen 3 sessies precies mijn belemmerende overtuigingen, gedragingen en de daarbij horende emoties in kaart te brengen en deze om te zetten in helpende overtuigingen met positieve emoties waardoor mijn gedrag direct veranderde. Dit heeft mij nooit losgelaten, want na de bezoekjes aan deze vrouw is mijn leven compleet getransformeerd.

Durf het leven van je dromen te leven.

Ik beschik over het diploma Hypnotherapeut (opleiding op HBO niveau) waarbij ik op meerdere gebieden kennis heb ontwikkeld.
Met deze kennis en vanuit mijn brede expertise over het leven en de werking van het menselijk brein en de vele verschillende therapievormen, begeleid ik jou met een nuchtere spiritualiteit en een gezonde dosis humor in de richting die jij nodig hebt om jezelf te zijn. Een mooie versie van jezelf ligt binnen handbereik.