Skip to main content
Durf het leven van je dromen te leven!

Ben jij klaar om te veranderen?

Ben jij klaar om te veranderen?

Ben jij klaar om te veranderen?

Ben jij klaar om te veranderen?

Ben jij klaar om te veranderen?

Wat is regressietherapie?

We zijn allemaal op zoek naar een zinvol en gelukkig leven, met gezondheid, materiële zekerheid en verbondenheid met anderen. We hebben duidelijk onze verlangens, maar het is niet altijd eenvoudig om die werkelijkheid te maken. We krijgen te maken met ziekten die onze gezondheid schaden, financiële tegenslagen, eenzaamheid of gebrek aan waardering. Regressietherapie kan helpen daar wat aan te doen, om ons leven weer in balans te brengen en de basis voor groei te leggen.

Onverwerkte ervaringen uit het verleden vormen vaak de bron voor problemen vandaag de dag. Het helpt om die ervaringen op te sporen, ze opnieuw te beleven en daarna alsnog te kunnen verwerken. Door in trance ervaringen uit het verleden opnieuw te beleven is deze therapie ertoe in staat om alsnog een verwerking mogelijk te maken, zelfs wanneer er sprake is van prenatale ervaringen of ervaringen uit een vorig leven. De regressie therapeut probeert bij onderdrukte emoties, gedachten en lichamelijke reacties te komen, om op basis daarvan in te schatten waar een gebrek aan verwerking bestaat.

Waarbij kan regressietherapie ingezet worden?

Het kan helpen alles te verwerken dat we in het verleden gevoeld, gehoord, gezien, gedacht, geroken of geproefd hebben. De regressietherapeut brengt de cliënt in trance en zorgt voor een herbeleving, om verwerking mogelijk te maken. Wat dat betreft zijn regressietherapie en ervaringen onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Herbeleving is een heel persoonlijke ervaring, waardoor dit bij iedere cliënt anders verloopt; altijd met het doel om de verlangens in het leven waarheid te kunnen maken.

 

Verander je overtuigingen en je verandert je leven.